marți, 25 septembrie 2018

Poveștile sufletului-11- O Femeie


Se spune adeseori că femeia este cea care alege și pe bună dreptate e așa,  doar că acest fapt este înțeles tot mai stângaci până la a transfera femeii etapa curtării; adeseori se crede că femeia este cea care e  nevoie  să lupte pentru un bărbat, să facă demersurile necesare pentru a îl convinge, aceea care să se poarte într-un anumit fel  pentru a-l cuceri. Din păcate femeile însele au ajuns să creadă că a fi feminină înseamnă toată această serie de trăsături care sunt de fapt pur masculine.

O femeie are  nevoie să fie ea însăși, să își cultive  femininitatea și să  decidă cine este alesul. Un bărbat este cel care va depăși probele, care nu va renunța, care va continua în hotărârea de a ajunge la inima ei, care va clădi locul de siguranță și armonie pentru doi. 



O femeie va face alegerea și va decide care este bărbatul pe care îl acceptă în energia sa, pe care îl hrănește, căruia îi va oferi inspirație și împreună cu care poate crea; o femeie are scrisă în mod  instinctual menirea fertilizării pentru a crea ceva nou pe Pământ: fie că este vorba de un copil, de un proiect, de o idee, ea este înzestrată cu acea energie a nașterii a ceva ce nu a mai fost, a rodirii și a  pârguirii. O femeie va accepta întotdeauna acel bărbat cu care simte sămânța creării unui viitor unic și va pleca atunci când acest viitor nu va mai exista. o femeie își dorește regatul său, și chiar dacă va fi orbită o vreme de iluzii, până la urmă va înțelege și va ieși din situații promiscue, din situații în care nu mai este zeița omului ei și nu îl va mai considera pe el însuși un  zeu. O femeie poate prin tot ceea ce este ea să hrănească în inspirație și creștere spirituală un bărbat sau poate să închidă orice cale spre el atunci când acesta persistă în a nu o recunoaște în menirea ei.


O femeie va da măsura întreagă a femininului ei alături de un bărbat conștient de masculinul său.






Niciun comentariu: