sâmbătă, 21 martie 2015

Higher than that..

.Doar tu îţi cunoşti trăirile şi simţirea şi dorul, doar tu ştii cum e când ceva te trage cu forţă după sine ...mergi un timp purtat de un sentiment puternic, de o insufleţire anume ..eşti atras de cineva, de un alt suflet şi mergi cu el o vreme ... simţi apoi  că e ceva nelămurit acolo, ceva ce nu e limpede, ori ceva impur dar continui până când suferinţa devine evidenţa încetării drumului spre acel sens...şi  te opreşti ...

Te retragi sau te supui acceptării ..accepţi conştient că în acea direcţie paşii tăi nu mai au amprenta pe drum, te opreşti când înţelegi că sufletul tău nu a mers mai departe pe acea cale...stai o vreme în acea stare de suspendare până când o altă evidenţă se conturează... într-un moment anume, la un semn invizibil simţurilor tale, înţelegi că eşti întotdeauna la o anume distanţă în urma sufletului tău... el e cel care porneşte întâi într-un anume sens şi apoi îl urmezi tu, cu trupul tău pământesc, cu viaţa ta umană şi cu toate acareturile tale terestre. 

La o anume clipă simţi  atracţia , magnetismul exercitat de această fiinţare a parcurgerii căii pe care sufletul tău se află deja. Atunci e ca şi cum ceea ce e material în jur nu mai are vreo putere asupra ta şi de fiecare dată când mai faci un pas înainte pe drumul deschis  simţi o beatitudine cu neputinţă de explicat, e ca şi cum în interiorul corpului tău de carne se întâmplă îmbrăţişări depline, şi săruturi pasionale, şi extazuri explozive. E o atracţie căreia nu i te poţi opune, e calea spre înăuntrul tău despre care auziseşi ori citiseşi, despre care credeai că ştii câte ceva şi înţelegi că e ceva ce nu se poate trăi decât la nivel intim sacru, ceva ce nu poate fi povestit dar poate fi împărtăşit doar la nivel de conştiinţă în limbajul picăturilor de lumină din luceafăr, ori din soare ori atomilor din praful cosmic. E o anume aventură care te duce până la a şti şi a înţelege că nu pieri niciodată, că eşti atât de vast şi de extins ca tot ceea ce există deja, că eşti necuprinsul, nemărginitul, nemuritorul şi nesfârşitul...eşti iubirea însăşi. 





Niciun comentariu: