duminică, 26 iulie 2020

O altfel de privire-225- Suprapuneri...

    Așa cum există anumite momente când, pe drum fiind întâlnești alți oameni, te intersectezi cu necunoscuți sau întâlnești cunocuți chiar de care nu mai știai nimic de mult timp, ei bine, tot așa există anumite intersecții cu tine cel care ai fost, ești și vei fi. 

    Uneori, în anumite stații ale drumului actual, din  motive binecuvântate, ne este dat să ne întâlnim cei care am mai trăit pe acest Pământ, care trăim în viața actuală și cei care vom apărea iar. Este ca o întâlnire în familie, cu rude pe care nu le știai dinainte și în timpul petrecut împreună recunoști bucuria sentimentului descoperirii unot trăsături comune, a unor obiceiuri asemănătoare, În acele momente se creează o conexiune de această dată conștientă între cel care ai fost odată, cel care ești și acela care vei fi într-un viitor anume. Sunt prezente toate sentimentele cunoscute la prima întâlnire cu cineva pe care ai sentimentul că îl știi deja: emoția descoperirii reciproce, starea de a fi în largul tău, sentimentul că îl înțelegi pe celălalt așa cum e: ce face, ce simte, ce spune îți este atât de clar încât uimirea inițială a unei astfel de întâlniri se transformă în Familie, Suport, Căldură, Bucurie.

     Uneori, la anumite borne de pe calea vieții tale, există întâlniri care te conduc pe un drum cu perspectivă  din altă dimensiune și Sensul redevine  firesc. 


Niciun comentariu: