sâmbătă, 26 aprilie 2014

Misiunea

-Ajută-mă!
- Nu pot, nu venirea mea pe lume a fost trasă la sorţi, tu trebuie să afli...

***
Stătu în tăcere o vreme, preţ de o călătorie înapoi, până în perioada aceea când, în pântece fiind, şapte oameni mari decideau dacă să apară pe lume sau nu... îşi văzu dorinţa imensă de a se naşte în ciuda tuturor; se revăzu cum a trecut peste toţi şi toate şi cum s-a născut... s-a născut pe Pământ într-o zi frumoasă, însorită ... a apărut într-o familie care s-a purtat la limită, emoţional vorbind şi care afectiv i-a oferit prea puţin din nevoia sa; a continuat sentimentul respingerii şi al negării şi după naşterea sa... totul a culminat când, pe la 12 ani, toţi au uitat de ziua sa de naştere, o ignoraseră... a trecut prin stări, prin respingeri, prin relaţii lipsite de respect, a cunoscut purtările incorecte ale celorlalţi,  a cunoscut deznădejdea, tristeţea, revolta, furia şi apoi a înţeles...misiunea sa  era chiar  existenţa sa,  faptul că după tot ceea ce trăise viaţa i se părea frumoasă, iubea şansa că trăieşte, îi încuraja pe ceilalţi, le spunea că sunt buni şi frumoşi, îi asculta şi îi sfătuia să îşi fixeze ţeluri înalte, le insufla dorinţa de a progresa, de a deveni mai buni, de a se căuta şi a se iubi... misiunea sa era aceea de a arăta frumuseţea vieţii în ciuda a tot, de a dezvălui minunile existenţei, de a face să fiinţeze puterea iubirii de viaţă din nou în cei pe care îi întâlnea. 

***

Viaţa merită fiecare clipă, fiecare trăire, fiecare respiraţie...viaţa este cea mai bogată experienţă şi cea mai frumoasă, viaţa este o călătorie de preţ ori o carte de aur, ori un film de Oscar...

VIAŢA este FRUMOASĂ şi MERITĂ TRĂITĂ DEPLIN! orice experienţe ai avea, vine un moment când înţelegi frumuseţea ei incredibilă.





" On a gagné!"

Niciun comentariu: